ʻO nā pōmaikaʻi a me nā pōʻino o ka headphone hoʻokele iwi

ʻO ka hoʻoheheʻe ʻana i ka iwi ke ʻano o ka hoʻoheheʻe ʻana i ke kani, ka mea e hoʻohuli ai i ke kani i nā haʻalulu mechanical o nā alapine like ʻole, a hoʻouna i nā hawewe kani ma o ka iwi poʻo kanaka, iwi labyrinth, lymph pepeiao i loko, auger, a me ke kikowaena auditory.

ZNCNEW10

1. Nā pōmaikaʻi o nā headphone hoʻokele iwi
(1) Ola
Hoʻohana ka hoʻoheheʻe iwi i ke kumu o ka haʻalulu iwi e hoʻouna pololei i ke kani ma o ke poʻo i ke aʻalolo pepeiao i loko o ka pepeiao.No ka mea ʻaʻohe pono o ka eardrum, ʻaʻole pili ka lohe.
(2) Palekana
Hiki ke lohe ʻia nā leo a puni i ka wā e hoʻohana ana i nā headphone hoʻokele iwi, a hiki ke hana ʻia nā kamaʻilio maʻamau, ʻo ia hoʻi ka pale ʻana i ka pōʻino o nā pōʻino i hiki ʻole ke lohe i ka honua o waho.
(3) Hoomaemae
No ka mea, ʻaʻole pono e hoʻokomo ʻia nā pepeiao hoʻokele iwi i loko o nā pepeiao o ke kanaka, he mea kōkua nui ka mālama ʻana i ka maʻemaʻe i loko o ka pepeiao;i ka manawa like, ʻoluʻolu a maʻalahi ka ʻili o nā pepeiao hoʻokele iwi.ʻO nā pepeiao pepeiao kuʻuna maʻamau e waiho i ka bacteria.
(4) ʻoluʻolu
Hoʻopaʻa ʻia nā headphone conduction iwi ma ke poʻo a ʻaʻole e hāʻule i ka wā hoʻoikaika kino, ʻaʻole ia e hoʻopilikia i ke ʻano maikaʻi o ka holo ʻana a me ka hoʻolohe ʻana i nā mele.

ZNCNEW11

2. Nā pōʻino o nā headphone hoʻokele iwi
(1) Ka maikaʻi o ke kani
Ma muli o ka hoʻouna ʻia ʻana ma o ka ʻili a me nā iwi iwi poʻo i nā ossicles o ka pepeiao, ʻoi aku ka maikaʻi o ke degere o ka hoʻokaʻawale ʻana a me ka emi ʻana o ke mele ma mua o ka pepeiao.Eia nō naʻe, ʻokoʻa nā manaʻo a me nā makemake o kēlā me kēia kanaka no ke mele, a hiki iā ʻoe ke ʻike i ke kani ʻana o nā pepeiao ke hoʻolohe maoli ʻoe iā lākou.Akā no nā pepeiao pepeiao haʻuki, ma waho aʻe o ka maikaʻi o ke kani, ʻoi aku ka nui o ka hiki ke kūpono i ka pepeiao me ka paʻa, ʻaʻole e neʻe a hāʻule paha ma muli o ka haʻalulu, ʻaʻole hoʻi e lawe i ke kaumaha kaumaha ma ke poʻo a me nā pepeiao.
(2) Leaka leo
ʻO nā pepeiao hoʻoheheʻe iwi he mau pepeiao bluetooth uea ʻole, hiki i nā pepeiao hoʻokele iwi ke hoʻouna maopopo i ke kani i ka pepeiao i loko ma o ka poʻo, akā no ka hōʻoluʻolu ʻana, ʻaʻole kokoke ka iwi hoʻolele pepeiao i ka iwi poʻo, no laila e lilo kekahi hapa o ka ikehu i ka ea. haʻalulu a hoʻoheheʻe i ka leo.No laila, ʻōlelo ʻia e hoʻāʻo nā hoaaloha makemake i ka holo ʻana i waho a me ka hoʻolohe ʻana i nā mele i nā headphone hoʻokele iwi.


Ka manawa hoʻouna: Oct-11-2022